VÅR FILOSOFI

VI SERVERAR HÄLSOSNABBMAT.

Vi revolutionerar snabbmatsbranschen genom att visa att snabbmat kan vara hälsosam. I skapandet av vår meny har vi tagit inspiration från den Nordiska dieten, som handlar om att ta tillvara på de goda och näringsrika råvaror som finns tillgängliga i vår omgivning. Vi bygger vår mat på fullkorn, rejält med grönsaker, hälsosamma fetter och proteinkällor så som baljväxter, fisk, kyckling och viltkött. Vår mat är noggrant sammansatt för att tillgodose dina näringsbehov. 

 

VI BRÅKAR INTE MED MODER JORD.

Vi vill vara med och förbättra miljöhälsan på vår planet genom att bryta traditionella (ofta miljöförstörande) normer och processer som funnits inom restaurang- och framförallt snabbmatsbranschen. Vi samarbetar med miljömedvetna lokala producenter, odlare och leverantörer. Vår mat är alltid gjord på råvaror i säsong och vi väljer närodlat så ofta det går.

Våra rätter består till största delen av växtbaserade råvaror. Kött, kyckling och fisk får agera smakhöjare och tillbehör.

Vi tror på att vara helt transparenta i allt vi gör och vill att våra gäster ska veta vad de äter och vart vi köper våra råvaror.      

 

VI NYTTJAR TEKNOLOGI FÖR ATT FÖRENKLA.

Vi vill använda teknologi för att bli mer effektiva i allt vi gör. Genom att helt digitalisera beställningsmomentet kan vi lägga alla våra resurser på att servera prisvärd mat med de bästa råvarorna. Dessutom behöver du som gäst inte längre stå i kö utan kan njuta av din mat snabbare och kanske få lite tid över för en promenad eller trevligt umgänge.

Instagram  I  Facebook